Mooi Met Mozaïek

DecopatchDecopatch is een erg leuke bezigheid voor zowel jong als oud met altijd een leuk resultaat.


Decopatch is het beplakken van allerlei voorwerpen met speciaal decopatch papier.

Dit papier is dun, soepel en beschikbaar in vele kleuren en motieven zoals dierenprints, patchwork design, bloemen en nog veel meer. Je kunt het makkelijk lijmen met decopatch lijmlak/vernis op allerlei ondergronden zoals beton, glas, hout, piepschuim, porselein, ecoshape enz.


De nieuwe trend is het gebruik van servetten om voorwerpen mee te beplakken. De variatie in afbeeldingen en motieven is hierdoor eindeloos.Hoe ga je te werk:


Je zoekt een leuk voorwerp uit dat je wilt beplakken bijvoorbeeld een doos, vogelhuisje, fotolijst, hart, dienblad   enzovoort.

Daarna zoek je papier of servetten uit en dit scheur of knip je in kleine stukjes. Vervolgens breng je de speciale lijm aan op het voorwerp en plak je er de stukjes papier of servetten op. Om het voorwerp een mooi glimmend en beschermend laagje te geven, breng je nog een tweede laag lijm aan. De lijm droogt snel en geheel kleurloos op. Indien nodig kan het geföhnd worden. Let er wel op dat je de lijm goed uitsmeert anders kunnen er witte vlekken ontstaan.


De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 20,00 per persoon, inclusief materialen en koffie of thee met iets lekkers.

Voor kinderen duurt de workshop ongeveer 2 uur en kost € 12,50 per kind, dit is ook inclusief materialen, drinken en iets lekkers.

 

Al vanaf 2 deelnemers kan er  een workshop plaatsvinden. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 10.

Omdat ik niet beschik over een pinautomaat graag contante betaling.Je kunt bij mij ook een lunch reserveren vanaf 4 personen voor of na de workshop. 

 

Wil je informatie of een workshop volgen, neem dan even contact met mij op.


mooimetmozaiek@gmail.com